De ce eTELEDOC?

Credem că medicina modernă, profesionistă și ușor accesibilă nu ar trebui să fie un privilegiu, ci o garanție. eTELEDOC este serviciul de telemedicină de urgență care îți aduce cei mai buni medici de urgență, în cel mai simplu mod, la cel mai eficient cost. Beneficiezi de consultații video cu medici specialiști direct de pe telefon, tabletă sau calculator, atunci când fiecare clipă este importantă.

De ce te poți baza pe eTELEDOC?

Sănătatea ta este prioritatea noastră!

Este disponibil 24h/7

Ai opțiunea unei consultații video

Încarci în platformă informațiile și istoricul tău medical,
pentru a primi sfatul potrivit pentru tine

Putem apela din platformă serviciul 112 pentru tine

Toți membrii familiei tale pot fi asistați și protejați
în cazul unei urgențe medicale

Valorile noastre

ÎNCREDERE

Încrederea abonaților noștri este esențială pentru noi. Ne dorim să construim, să consolidăm și să menținem permanent o relație bazată pe încredere cu cei care apelează la serviciile eTELEDOC.

ACCESIBILITATE

Datorită tehnologiilor de comunicare, serviciul nostru poate fi accesat ușor, oricând, de oriunde, atunci când fiecare secundă contează. Acest lucru înseamnă acces permanent la expertiza și opinia celor mai buni medici de urgență, fiind conștienți că „Sănătatea pacientului este o lege supremă”.

PROMPTITUDINE

Preocuparea noastră esențială este să răspundem prompt, eficient și cu profesionalism tuturor solicitărilor celor care au o urgență medicală, sporind astfel șansa la viață.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim servicii de sănătate de calitate, accesibile pentru toți cei care au o urgență medicală.

Viziunea noastră

Ne dorim ca telemedicina de urgență să fie disponibilă și accesibilă pentru toți românii.